U vindt hier alle informatie over golflessen en hoe u deze kunt boeken, lesgeld, Golf Duinzicht www.golfduinzicht.nl , golf cursussen, de waarde van Muscle Memory en nog veel meer. 

Privé golf lessen

Ik geef op vrijdagmiddag en maandagmiddag golflessen in Wassenaar, Zuidholland op Golf Duinzicht, een prachtig gelegen 9-holes golfbaan in noord Den Haag.
Tijden: 13.00 - 18.00 uur. U kunt een les boeken door:

1. Bel of Whatsapp naar 06 - 1111 6393
2. Stuur een e-mail naar: chris@ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
3. Inschrijven in de lesagenda, deze ligt bij het informatiebord in het clubhuis

fridayclub"The Friday & Monday Club"

Met de Friday Club biedt ik verschillende thema groepslessen. Klik hier voor meer informatie.

Setford Swing System

Ik heb een eenvoudige methode ontwikkeld van swing opbouw die uitermate succesvol is. Met het Setford Swing System zijn vele handicaps verlaagd door correcte basistechnieken in de muscle memory te plaatsen van mijn leerlingen. Mijn Setford Swing System zijn veel beginnende golfers succesvol opgeleid voor het GVB examen en met deze methode zijn vele golfers naar een lager handicap gegaan. Kortom: uw golfswing is in goede handen.

Golfreizen

Als Engelsman weet ik de mooiste golfbanen (en gezellige pubs) in Engeland en Schotland te vinden. Daarom organiseer ik elk jaar golfreizen naar o.a. Schotland en Engeland. Snel reserveren is aangeraden want deze golfreizen zijn snel volgeboekt. Wilt u effectieve golf les in omgeving Wassenaar / Den Haag? Neem contact op met Chris Setford PGA Golf Professional A, Golf.

Back to Top