behaal handicap 54 met het

Setford

swing system

Chris Setford_golf_lessons

Handicap 54

Binnen 10-20 lessen

Hoe behaalt u deze zomer nog uw Club handicap 54 (voormalig GVB)? Met mijn eenvoudige methode, de “Setford Swing System”. Het klinkt eenvoudig en… eigenlijk is dat ook zo. Ik heb gemiddeld tien tot twintig lessen nodig om u te laten slagen voor een Club handicap 54.

Natuurlijk hoort goed oefenen erbij. Ik zal u tijdens de lessen overtuigen hoe belangrijk “muscle memory” is in deze uitdagende sport. De opbouw van de Setford Swing System naar het Club handicap is als volgt:

  1. Clubblad haaks op doel
  2. De goede grip
  3. Balpositie
  4. Opstelling lichaam parallel aan doel
  5. Houding
  6. De swing

In de eerste lessen begin ik met het aanleren van de beginselen van de full swing. Eerst leg ik de nadruk op de doorzwaai en de impact positie. Dan leer ik je door de bal te slaan in plaats van tegen de bal te slaan. Door je verschillende oefeningen te laten uitvoeren leer ik je het juiste gevoel voor de impact positie (de belangrijkste positie!) te krijgen. De achterzwaai wordt steeds langer maar de impact positie blijft hetzelfde. Naast baanles voor baanmanagement verfijn ik je korte spel met diverse oefeningen: chippen, putten, pitchen en bunkerslagen. Hiermee ga je scoren!

Golf kan zo moeilijk zijn als je zelf wilt. Mijn opbouw van jouw swing maakt het eenvoudiger een goede swing te maken. Dat maakt het spel gemakkelijker en plezieriger. Ik maak tevens gebruik van lesmateriaal (training aids) om zo snel mogelijk het juiste gevoel te trainen.

meld je aan en

begin vandaag nog!

N

Binnen 10-20 lessen handicap 54 (voormalig GVB)

N

Wekelijks les op maandag- of vrijdagmiddag op Golfclub Duinzicht

Tarieven

Privéles

€ 30

voor 25 minuten
met 1 persoon

Les boeken

Privéles

€ 60

voor 50 minuten
met 1 persoon

les boeken

Groepsles

50

voor 30 minuten
met 4 personen

les boeken

Meer weten

over golflessen?

15 + 7 =